Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η εντυπωσιακή δημιουργία ενός πορτραίτου με στυλό και μαρκαδόρους!



Το εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί δείχνει το εξαιρετικό ταλέντο του Elfan Diary από την Ινδονησία, ο οποίος ζωγραφίζει ένα νέο πορτραίτο. 


Δείτε πως ο 27χρονος καταφέρνει να ζωντανέψει μια φιγούρα μέσα από το λευκό χαρτί, χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους Fine Color, ένα στυλό Sakura Pigma Micron και τις κλασικές ξυλομπογιές Faber-Castell.


Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο έργο του πήρε περίπου 3 ώρες για να ολοκληρωθεί, ενώ το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!


               

Ο Γκάτσος ήταν Ισλαμιστής!

                                           




  Αν πάτε σήμερα στην Μπάμπελ Πλατς, θα δείτε άδεια ράφια βιβλιοθηκών και μια πλακέτα με τη ρήση του Heinrich Heine: «Εκεί που καίγονται βιβλία, στο τέλος θα καούν άνθρωποι..                                     


Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

Η βλακεία και ο φασισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, συχνά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις που αρχίζει το ένα και που τελειώνει το άλλο,σαν τη θάλασσα και τον ουρανό που αγκαλιάζονται στο βάθος του ορίζοντα. Βλακεία και φασισμός, σαν τον γονιό που πήγε στο σχολείο, για να καταγγείλει τη δασκάλα ότι κάνει ισλαμική προπαγάνδα, μέσω του «Κεμάλ» του Χατζιδάκι και του Γκάτσου. Σαν τη διευθύντρια του σχολείου, που αντί να πετάξει έξω το γονιό, επέπληξε τη δασκάλα, επειδή δίδασκε στα παιδιά τον «Κεμάλ».