Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ταινίες και σειρές με υπότιτλους, στον υπολογιστή ή στο tablet...(μετατροπή της απλής τηλεόρασης σε smart tv)


   STREMIO:Mία αξιόπιστη λύση-η καλύτερη- για αναπαραγωγή (δωρεάν)ταινιών και σειρών με υπότιτλους!

Το Stremio είναι ένα media center ανοικτού κώδικα μέσω του οποίου μπορούμε να αναζητήσουμε και να παρακολουθήσουμε περιεχόμενο από όλον τον κόσμο, σε ένα φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον. Εκεί θα βρούμε ταινίες και σειρές, αλλά και κανάλια τηλεόρασης από δεκάδες χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) και ακόμη περισσότερες κατηγορίες, όπως ντοκιμαντέρ και αθλητισμό.

Ένα πράγμα που κάνει το Stremio να ξεχωρίζει από άλλες πλατφόρμες, όπως το Popcorn-Time, είναι ότι μπορεί να αντλήσει περιεχόμενο από πολλές πηγές, πράγμα που το κάνει να βρίσκει σχεδόν τα πάντα και, τα περισσότερα, με ελληνικούς υπότιτλους. Οι βασικές πηγές του για τις ταινίες και τις σειρές είναι τα torrents. Επιλέγοντας, για παράδειγμα, μια ταινία από τον κατάλογο, εμφανίζει και τις πηγές από τις οποίες θα γίνει το stream και διαλέγουμε ανάλογα με τα seeds και την ποιότητα της εικόνας. Υποστηρίζει ανάλυση εικόνας από SD (480p) έως UHD (2160p ή 4K).

Πώς το εγκαθιστούμε:

Κατεβάζουμε πρώτα το stremio beta 4.4 για windows ή για Mac ή για Android - tablet  -smartphone ή ios,linux


Όταν κατεβάζουμε την εφαρμογή stremio  και την ανοίγουμε να παίξει μας ζητά ένα mail(γράφουμε ότιδήποτε δεν υπάρχει πρόβλημα και το password-οτιδήποτε). Αυτό είναι τυπικό.Ακόμη τσεκάρουμε κάτω από την επιβεβαίωση του password  από τη μπάρα confirm τα τρία παρακάτω( πχ privacy policy..... μέχρι να γίνουν όλα πράσινα.Είμαστε έτοιμοι!!!!!Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις(γρανάζι) μπορούμε να τσεκάρουμε στο κουτάκι  απ΄την αρχή τους ελληνικούς υπότιτλους ώστε αν υπάρχουν στην ταινία να εμφανίζονται αυτόματα..

Στην πρώτη φωτογραφία εμφανίζεται το παράθυρο του stremio
Stremio1.Αν πατήσεις στη μπάρα Ανακαλύψτε -Discover






stremio2.Eμφανίζονται τα  top film και μια σειρά φιλμ με όλα τα είδη:κορυφαία,δράμα,μυστήριο κλπ.






stremio 3.Πχ πατάμε μυστήριο και τσεκάρουμε πχ Atomic blonde.. πατάμε κάτω δεξιά το βελάκι  προβολή-show movie.Θα σας δείξει  τη φωτογραφία του φίλμ και μετά κάτω κάτω δεξιά θα δείτε:εμφάνιση όλων των προσθέτων.(είναι απαραίτητα για να προβληθεί η ταινία ή η σειρά)Πατάτε πάνω και μεταφέρεστε στα πρόσθετα.......εδώ
Η εγκατάσταση των προσθέτων(addons) θα γίνει σε μερικά δέκατα του δευτερολέπτου κι έτσι θα έχετε πρόσθετα(πχ torrentio, TRB, PTB(PiratebayYTS, RAR,Juan carlos2, Ex addon, ) .και όσα πχ εμφανίζονται..  Μετά παίζει η ταινία.  Και σε όλα τα υπόλοιπα που σας ενδιαφέρουνυπάρχουν για βιβλία,ντοκιμαντέρ, σειρές  και άλλα...Τα πρόσθετα-addons με τα οποία μπορείτε να διευρύνετε τις δυνατότητες του stremio! (χωρίς αυτά δεν μπορούμε να δούμε τις ταινίες και τις  σειρές).Για καλύτερη εικόνα να προτιμούνται τα πρόσθετα με τα 1080p 720pή 4Κ αν υπάρχει καλό μηχάνημα με μνήμη και  φυσικά τους πολλούς θεατές.(Βλέπε εικονίδιο)
Σημαντική σημείωση2 :Τα πρόσθετα γίνεται να τα εγκαταστήσουμε κι αλλιώς: Μπορείτε από την κεντρική οθόνη -(ανακαλύψτε)του stremio να επιλέξετε δίπλα απ΄το σήμα που μοιάζει με γρανάζι (πάνω-πάνω στη μπάρα) να πατήσετε το διπλανό σχήμα που μοιάζει με κομμάτι παζλ .Θα σας οδηγήσει σ΄ ένα παράθυρο που γράφει επίσημα πρόσθετα -Οfficial Add -Ons.κοινοτικά πρόσθετα
Εσείς θα επιλέξετε   κοινοτικά πρόσθετα- Community Add-Ons ταινίες ή σειρές και από κάτω....... 


...




stremio4. Ετοιμαζόμαστε να δούμε την ταινία και πατάμε κάποια πρόσθετα πχ Τorrentio,TRB κλπ΄ ή όποιο παίζει...εκείνη τη στιγμή και έχει streaming.(βλέπουμε αρκετούς θεατές στο εικονίδιο εδώ πχ 230)




stremio 5.Περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα να φορτώσει η ταινία παρατηρώντας το τίτλο καθώς  γεμίζει..    
Υπάρχει η πιθανότητα να βγει μια   επισήμανση ότι το δίκτυο είναι αδύναμο ή το streaming είναι αργό. Αν περιμένουμε λίγο η ταινία τις περισσότερες φορές ανοίγει.                     




stremio 6.Πηγαίνουμε κάτω στο ορθογώνιο που δείχνει υπότιτλους(Αυτό μπορεί να γίνει  και από την αρχή της εγκατάστασης,Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις(γρανάζι) μπορούμε να τσεκάρουμε  απ΄την αρχή τους ελληνικούς υπότιτλους ώστε αν υπάρχουν στην ταινία να εμφανίζονται.)και το ανοίγουμε-on- βλέποντας αν έχει ελληνικούς.(τους υπότιτλους μπορούμε να τους ρυθμίσουμε πηγαίνοντας πάνω στη μπάρα  πατώντας τις τρεις κάθετες τελίτσες-ρυθμίσεις.Εκεί στο πλαίσιο που έχει αγγλικούς υπότιτλους εισάγουμε από τη λιστα ελληνικούς.)Αν θέλουμε με το +μεγαλώνουμε το μεγεθός τους.. Δίπλα υπάρχει μια  υδρόγειος σφαίρα όπου πατώντας βλέπουμε την ταχύτητα και πόσοι παρακολουθούν την ταινία.



Το χρόνο  σε πρώτη φάση δεν τον πειράζουμε πρέπει να είναι στο 0.
Τώρα αν κατά διάρκεια της προβολής μετά από ώρα
διαπιστώσουμε ότι η φωνή δεν συγχρονίζεται με τους υπότιτλους
(χωρίς να διακόψουμε την ταινία) πηγαίνουμε υπότιτλοι και πάνω στη μπάρα ενώ είμαστε στο 1 κουτάκι (όπως βλέπουμε στην εικόνα) πάμε στο 2 ή στο 3 ή στο 4 (όσα έχει -αν έχει) μέχρι να επιτύχουμε τον απόλυτο συγχρονισμό ή κάποιο σχετικό.
 
Αν συνεχίζει να είναι ασυγχρόνιστος και δεν υπάρχουν κουτάκια τότε επεμβαίνουμε πηγαίνοντας μπρος πίσω  τα δευτερόλεπτα μέχρι να τον συγχρονίσουμε.
Μπορούμε ακόμη  να σταματήσουμε την ταινία πατώντας το pause = και να συνεχίσουμε να τη δούμε μετά.(αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο Αν δε θέλουμε να εμφανίζεται τίποτε άλλο στην οθόνη παρά μόνο η ταινία πάμε πάνω δεξιά και πατάμε το  διπλό βέλος μεγαλώνοντας την οθόνη.
Το ίδιο ισχύει αν θέλουμε να σταματήσουμε την προβολή πατώντας Χ. Μπορούμε έτσι να τη δούμε  άλλη μέρα το υπόλοιπο που δεν προλάβαμε.

@Σημαντική επισήμανση@
Τέλος  όταν δούμε την ταινία   πρέπει να πάμε στη μπάρα πίνακας  και να τη διαγράψουμε με το Χ  που θα εμφανιστεί. Έτσι δεν μένει τίποτα στον υπολογιστή από την ταινία. Ακόμη μπορούμε να αποθηκεύσουμε την αρχή της ταινίας  στην βιβλιοθήκη για να τη δούμε άλλη φορά.

Γνωρίζοντας τον ξενόγλωσσο τίτλο της ταινίας μοιρούμε να πάμε στην αναζήτηση (μεγεθυντικό φακό) να πληκτρολογούμε μόνο τον αγγλικό,ιταλικό ή το γαλλικό τίτλο της ταινίας και μας οδηγεί κατευθείαν στην ταινία.

Αν επιθυμούμε να δούμε την ταινία στο σαλόνι μέσω τηλεόρασης ή  με προτζέκτορα, συνδέουμε το λάπτοπ ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή με την τηλεόραση  με καλώδιο VGA που συνδέεται ο επιτραπέζιος υπολογιστής με την οθόνη του.
Αυτό το κάνουμε στην  περίπτωση που  η τηλεόρασή μας ή ο υπολογιστής μας(λάπτοπ) δεν έχουν θύρα hdmi
 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για καλώδιο οθόνης υπολογιστή

Στο εμπόριο υπάρχουν και 6-7 μέτρα και πάνω   κάτω και κοστίζουν γύρω στα 7€.(πηγαίνουμε σε καταστήματα ηλεκτρονικών και εξηγούμε γιατί το θέλουμε)VGA καλώδιο ονομάζεται....
Πάμε μετά στο τηλεκοντρόλ στο μενού (με ανοιγμένη τη τηλεόραση) και γυρίζουμε τη σύνδεση από κεραία- στο καλώδιο (VGA) θα δούμε και το εικονίδιο.
Ο ήχος όμως θα ακούγεται από τα ηχεία του λαπτοπ ή του υπολογιστή. Προσθέτουμε  όμως στο λάπτοπ μεγαλύτερα ηχεία απ΄ την έξοδο των ακουστικών.(αν έχουμε καλά ηχεία στον υπολογιστή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα).
 
Όταν όμως υπάρχει ή θύρα HDMI -που είναι η καλύτερη- όπου ακούμε ήχο και βλέπουμε ταυτόχρονα  εικόνα  HD στην τηλεόραση.
Tα 10 μέτρα  καλωδίου κόστιζαν περίπου 6€. Απαραίτητη προϋπόθεση η κάρτα γραφικών του υπολογιστή ή του λάπτοπ και φυσικά η τηλεόραση να έχουν θύρα hdmi

  1. Όσον αφορά τα λάπτοπ,-αν έχει θύρα hdmi- η σύνδεση είναι απλή. Παίρνετε ένα καλώδιο HDMI, συνδέετε την έξοδο HDMI του λάπτοπ με ένα από τα (συνήθως περισσότερα του ενός) HDMI της TV σας, ρυθμίζετε την TV στο συγκεκριμένο κανάλι HDMI et voila, «εγένετο φως». Η εικόνα του λάπτοπ  και ο ήχος εμφανίζεται στην τηλεόραση.Εδώ η θύρα HDMI....connect pc to tv 03

  ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΕ smart tv

Μια οικονομική λύση είναι να μετατρέψουμε την παλιά μας τηλεόραση σε ’’έξυπνη’’ μέσω του λειτουργικού συστήματος Android μόνο με 45-50€ με  το TV Box  κι έτσι δεν χρειάζονται οι παραπάνω  συνδέσεις μια που η τηλεόραση θα γίνει smart.. Μπορούμε επίσης να κατεβάσουμε το stremio  από τον υπολογιστή και να το εγκαταστήσουμε με φλασάκι(πρέπει όμως   από πριν να εγκαταστήσουμε στην android tv που φτιάξαμε, έναν file manager-που θα βρούμε με το τηλεκοντρόλ στο play store)για να αναγνωρίσει το φλασάκι- και οποιοδήποτε άλλο φλασάκι που θα βάζουμε - και να κάνουμε την εγκατάσταση του file manager. Με το φλασάκι μπορούμε να μεταφέρουμε από τον υπολογιστή  το apdoite apk -ένα είδος play store με πολλές δυνατότητες για να βλέπουμε αθλητικά live,κανάλια, παιγνίδια,εφαρμογές και ό,τι άλλο θέλουμε. δωρεάν.Θα πληκτρολογήσουμε στο google:apdoite apk το βάζουμε στο φλασάκι και το μεταφέρουμε  στην "έξυπνη" τηλεόραση... ΥΓ(μέσα από το apdoite apk μπορούμε να βρούμε και το stremio.Μόλις  εγαταστήσουμε στη συσκευή android το stremio κάνουμε στις ρυθμίσεις τα ίδια που κάναμε στα windows ,mac σχετικά με κωδικούς mail τα πρόσθετα και τους υπότιτλους για να δούμε την ταινία.

Μπορούμε  από το stremio που έχουμε εγκατεστημένο στον υπολογιστή να βάλουμε τους ίδιους κωδικούς(password -mail) και στο android -tvbox.Παίζει αμέσως  χωρίς πρόβλημα και μάλιστα δείχνει και τις ταινίες που έχουμε αποθηκευμένες στον stremio του υπολογιστή.Κι έτσι δεν χρειάζεται να βάλουμε άλλους κωδικούς και mail κρατάμε τους ίδιους....

Εδώ παρατηρούμε την οθόνη μιας παλιάς  lcd τηλεόρασης που την  μετατρέψαμε σε  smart , με το TV box..Όπως παρατηρούμε  έχουμε εγκαταστήσει το stremio  από το apdoite apk που μεταφέραμε  από τον υπολογιστή.


 Βλέπουμε το tvbox.Μια οικονομική και πολύ καλή λύση είναι το:


Xiaomi Mi Box S (8GB) με Google Assistant   με 46€ Αποτελείται από το τηλεχειριστήριο και την κονσόλα η οποία έχει θύρα usb για φλασάκι.(ή το ασύρματο ποντίκι που μπορούμε να εγκαταστήσουμε μετά)

Το συγκεκριμένο  tv box έχει μια μόνο  θύρα usb για να συνδέσουμε  πχκάμερα,ποντίκι πληκτρολόγιο(αν και εμφανίζεται εικονικό στην οθόνη) όταν δυσκολευόμαστε να γράψουμε με το κοντρόλ, πατώντας ένα -ένα τα γράμματα.Γι αυτό αν θέλουμε να βάλουμε πολλές συσκευές μαζί, τοποθετούμε  ένα  usb hub στη θύρα usb που υπάρχει, που έχει  πολλές θύρες.. και κάνουμε τη δουλειά μας ...εικόνα:




Τι είναι το TV Box και ποιά είναι η χρήση του;(βίντεο)

 

Το TV Box είναι μια ηλεκτρονική συσκευή με λειτουργικό Android σαν αυτό που έχει η πλειοψηφία των smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά και συνδέεται στην τηλεόραση μας μέσω της θύρας HDMI και μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε προγράμματα που είναι φτιαγμένα για Android σύστημα στην τηλεόραση μας.

 εδώ το σχετικό βίντεο:

πώς συνδέουμε και εγκαθιστούμε το tv box(βίντεο)

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην πετάτε λοιπόν την παλιά σας τηλεόραση (ή το παλιό σας μόνιτορ)για να αγοράσετε  μια  πανάκριβη smart tv για κάτι που γίνεται από 46€ ... πολύ τέλεια μάλιστα,(με HD εικόνα) αρκεί η (παλιά)τηλεόρασή σας να διαθέτει στο πίσω μέρος,  θύρα hdmi. εικόνα:

  • connect pc to tv 03
  • Συνοψίζοντας θα λέγαμε ότι η αγορά ενός TV Box θα μας επιτρέψει να μετατρέψουμε την παλιά τηλεόραση μας σε ‘’’έξυπνη’’ έχοντας υπ’ όψιν τα υπέρ και τα κατά του λειτουργικού συστήματος Android.
      Καλές προβολές
      παν
       Download stermio 4-Μέγεθος: 87,4 MB
      Λειτουργικό σύστημα: Windows All / mac/Linux






      Πώς βλέπουμε ταινίες με  το Popcorntime

      Μια δεύτερη λύση  αλλά με  πιο παλιές ταινίες  και κάποιες καινούριες είναι το :POPCORN TIME


       Για να χρησιμοποιήσουμε το PopCorn Time, αρκεί να κατεβάσουμε την τελευταία έκδοση από τη σελίδα popcorn-time.se.





      Aυτό το popcorn time παίζει κανονικά.Αν έχετε το παλιό που ήταν καθαρά ελληνικό κάντε απεγκατάσταση κι εγκαταστήστε το 5.4 .Αν και είναι αγγλικό υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι στη μπάρα..

      Κάντε την εγκατάσταση ακολουθώντας  τις παρακάτω οδηγίες




      Όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω, στην ενότητα για την ιστορία του PopCorn Time, η σελίδα αυτή αποτελεί ένα από τα παρακλάδια της αρχικής υπηρεσίας που έχουν παραμείνει.

      Ενώ στη σελίδα ισχυρίζονται "δεν πρόκειται ποτέ να την κατεβάσουν", υπηρεσίες σε ένα χώρο τόσο ασταθή όσο οι παράνομες ταινίες μέσω Internet δεν έχουν καμία εγγύηση πως θα λειτουργούν τον επόμενο μήνα, ή ακόμα και την επόμενη εβδομάδα.

      Έλεγχος και εγκατάσταση

      Αφού κατεβάσουμε το αρχείο, καλό είναι να το ελέγξουμε με τη γνωστή υπηρεσία Virustotal, για να βεβαιωθούμε πως είναι καθαρό.



      Η εγκατάσταση είναι ασφαλής και δεν θα επιχειρήσει να εγκαταστήσει toolbars ή περιττά προγράμματα τρίτων.

      Δεν έχουμε παρά να πατήσουμε "Watch it now". Σε αυτό το σημείο ενδέχεται να περιμένουμε κάποια λεπτά.


      Βλέποντας ταινίες από το Internet με το PopCorn Time

      Ο σχεδιασμός του PopCorn Time είναι ιδιαίτερα απλός, δείχνοντας τις διαθέσιμες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές σε εικόνες.


       ΄Έχουμε τρεις επιλογές
      Η πρώτη είναι να επιλέξουμε την ποιότητα του βίντεο που θέλουμε να δούμε. Η δεύτερη να πατήσουμε στα “peers”, επιλέγοντας τις μεγαλύτερες τιμές που διατίθενται. 
      Η τρίτη και βασικότερη ενέργειά μας είναι να ορίσουμε τους ελληνικούς υπότιτλους.
       
      Μπορούμε είτε να κάνουμε κύλιση της οθόνης προς τα κάτω, για να δούμε πιο πρόσφατες ταινίες που προστέθηκαν στο δίκτυο, ή να κάνουμε αναζήτηση για μια συγκεκριμένη ταινία ή σειρά, κάνοντας κλικ πάνω δεξιά στο εικονίδιο με το μεγεθυντικό φακό.





      Μετακινώντας το δείκτη στο αριστερό μέρος του προγράμματος μπορούμε να εμφανίσουμε τις ταινίες κατά είδος και να τις κατατάξουμε με βάση τη δημοτικότητα, την ημερομηνία που προστέθηκαν, τη χρονολογία κυκλοφορίας τους ή τον τίτλο.

      Για το παράδειγμα θα δούμε την ταινία "The Last Man on Earth", που είναι νόμιμο να τη δούμε δωρεάν από το Internet, καθώς ανήκει στο Public Domain.

      Fun fact: Η ταινία αυτή έχει βασιστεί στο μυθιστόρημα I Am Legend του Richard Matheson, με βάση το οποίο γυρίστηκε και η ομώνυμη ταινία με τον Will Smith to 2007.
      Αφού κάνουμε κλικ στην ταινία, επιλέγουμε την ποιότητα και τους υπότιτλους.

      Καλό είναι επίσης να δούμε σε ποια ποιότητα υπάρχουν οι περισσότεροι Peers, έτσι ώστε να μην έχομε διακοπές κατά την προβολή της ταινίας. Όσο μεγαλύτερος είναι ο πρώτος αριθμός, που δείχνει τον αριθμό αυτών που μοιράζονται την ταινία, τόσο πιο ομαλό θα είναι το download.

      Όταν είμαστε έτοιμοι με τις ρυθμίσεις, κάνουμε κλικ στο Watch it now.
      To PopCorn Time έχει ένα ενσωματωμένο VPN για όσους σκοπεύουν να δουν παράνομα ταινίες από το Internet.


      Το πρόγραμμα θα κατεβάσει αρχικά ένα μικρό μέρος της ταινίας...

      ...και στη συνέχεια θα αρχίσει να παίζει.

      Για να μην βλέπουμε ποτέ την προειδοποίηση για το VPN, πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις...

      Και ξε-τσεκάρουμε το "Alert me before downloading if my VPN is turned off".και aφηνουμε το clear cache folder on exit αν θέλουμε να μην μείνει τίποτα στο υπολογιστή όταν κλείσουμε.

      Αν για κάποια ταινία ή σειρά δεν υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι, μπορούμε να κάνουμε κλικ στο Custom Subtitle και να προσθέσουμε υπότιτλους που έχουμε κατεβάσει από κάποια άλλη ιστοσελίδα.

      Το πρόγραμμα υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή φορμά υποτίτλων, καθώς και αρκετά που είναι σχετικά άγνωστα.

      Η επιλογή που γράφει ORIG αναφέρεται στο λόγο πλευρών της ταινίας.

      Αλλάζοντας το λόγο πλευρών μπορούμε να μειώσουμε ή να εξαφανίσουμε τις μαύρες μπάρες πάνω και κάτω, αλλά με παραμόρφωση της εικόνας.


      Γίνεται να αποθηκεύσω ταινίες από το Internet με το PopCorn Time?


      Για να αποθηκεύσουμε σειρές και ταινίες από το Internet με το PopCorn Time, θα πρέπει το επεισόδιο ή η ταινία να έχει κατεβεί ολόκληρη, να έχει γεμίσει δηλαδή το μπλε κομμάτι της μπάρας προόδου.

      Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε δει όλη την ταινία, αρκεί να έχει φορτώσει πλήρως και το Downloading να είναι στο 0Kb/s.
      Σαν προεπιλογή, το PopCorn Time αποθηκεύει τα αρχεία της ταινίας στο φάκελο Στοιχεία Λήψης -> PopcornTime.

      Μέσα στο φάκελο της ταινίας θα βρούμε το αρχείο, που μπορούμε να το αναπαράγουμε με οποιοδήποτε εξωτερικό player. Θα χρειαστεί όμως να κατεβάσουμε ξεχωριστά υπότιτλους.

      Ακόμα κι αν δεν έχει κατέβει ολόκληρη η ταινία, θα υπάρχει ένα αρχείο, όμως δεν θα παίζει ολόκληρο, αναλόγως με το πόσο έχει προλάβει να κατέβει.
      Αν έχουμε μικρό σκληρό δίσκο, πχ έναν SSD, και δεν θέλουμε να εξαντλήσουμε τη χωρητικότητά του, από τις ρυθμίσεις του PopCorn Time μπορούμε να αλλάξουμε το φάκελο στον οποίο θα κατεβαίνουν οι ταινίες.

      Αν δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το κατέβασμα των ταινιών, τσεκάρουμε το Clear cache folder on exit, οπότε τα αρχεία θα διαγράφονται αυτόματα όποτε κλείνουμε το PopCorn Time.


      Οι "Μετέωροι αντικατοπτρισμοί" δεν φέρουν καμιά ευθύνη για την αναπαραγωγή αυτών των ταινιών/σειρών. Λειτουργούμε απλά ως συμβουλευτική υπηρεσία και ουδεμία σχέση έχουμε με το περιεχόμενο των sites που προτείνουμε.





      Καλές προβολές και πάλι!!!
      pan



       

       


       

       

       

      Δεν υπάρχουν σχόλια:

      Δημοσίευση σχολίου