Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Magical Europe – Time lapse



Τι είδε ο Κινέζος απο την Ταϊβάν    Stan Chang  από την  «μαγική» Ευρώπη;
Είναι μια συλλογή φωτογραφιών με time lapse που μετατράπικαν σε βίντεο και γυρίστηκαν κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών,  όταν ταξίδεψε  ο ίδιος στην Ευρώπη με την οικόγένειά του.Υπάρχουν πολλά πλάνα και από την Ελλάδα.

Τι είναι το time lapse:(χρονική αποτύπωση)

Σε μεγάλα κυρίως τεχνικά έργα και κατασκευές, όπως επίσης και σε φυσικά φαινόμενα, υπάρχει η ανάγκη για συστηματική καταγραφή της εξέλιξης του έργου ή του φαινόμενου από την έναρξη του έως και τη λήξη του. 
Η διάρκεια που πρέπει να καλυφθεί συνήθως είναι από μερικές εβδομάδες μέχρι και χρόνια. 
Η συχνότητα καταγραφής ποικίλει ανάλογα με το αντικείμενο και μπορεί να είναι από μια φωτογραφία κάθε δευτερόλεπτο (συνήθως για σύντομα φαινόμενα που διαρκούν μερικές ώρες) μέχρι μια φωτογραφία κάθε ημέρα σε συγκεκριμένη πάντα ώρα.

Με το τέλος του έργου υπάρχει η δυνατότητα το φωτογραφικό υλικό να μετατραπεί σε βίντεο σύντομης χρονικής διάρκειας που μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να δείξει το σύνολο της πορείας του έργου από το μηδέν μέχρι και την ολοκλήρωσή του.
                                       AΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

                                                          Magical Europe                                        







Οι Σεϋχέλλες με τη ματιά του     Paul Wex
Ένα  οδοπορικό στις    Σεϋχέλλες  με μια διαφορετικό  οπτική ματιά  και πλάνα ενός απλού τουρίστα και της φίλης του( που πήγε εκεί να κάνει πρακτική εξάσκηση στην Ιατρική).  Χαρείτε το...
                                                     

                                                     Big Little World